Taloushallinto- ja Kirjanpitopalvelu ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella!
Palvelu, josta yrityksenne saa rahallista hyötyä!
Kuulostaako uskomattomalta?
Ota yhteyttä
Close
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Mail
Phone
Pakettiratkaisuja kiinteällä kuukausihinnalla
Tilitoimisto Debit Credit tarjoaa joustavia talouspalveluja eri kokoisille yrityksille. Autamme kaikessa, aina kirjanpidosta lähtien yritysjärjestelyn asti.

Yrityksen koolla ja toimialalla on hyvinkin erilaisia tarpeita. Tarjoamme yrityksille kirjanpidon pakettiratkaisuja kiinteällä kuukausimaksulla.

Räätälöimme mielellänne juuri yrityksenne tarpeisiin sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä meihin, niin voimme keskustella yrityksenne kirjanpidon ja taloushallinnon tarpeista.


Tässä muutama esimerkki palveluistamme
.
Mikro
ALK.
29.00€/KK
 • Yksinkertainen kirjanpito
 • 1-10 tositetta
 • Arvonlisäverolaskelma ja kausiveroilmoitus
Lisätietoja
Perus
ALK.
50.00€/KK
 • Kahdenkertainen kirjanpito
 • 1-10 tositetta
 • Arvonlisäverolaskelma ja kausiveroilmoitu
Lisätietoja
TOIMINIMEN PERUSTAMINEN
ALK.
75.00€
 • Perustamisilmoitus sähköisesti tai paperisena
 • Ennakkoperintärekisteri, arvonlisäverorekisteri, tarvittaessa työnantajarekisteri, tyel ja ye
Lisätietoja
OSAKEYHTIÖN PERUSTAMINEN
ALK.
180.00€
 • Sopivan nimen valinta
 • Yhtiöjärjestyksen laatiminen
 • Hallituksen pöytäkirjan laatiminen
 • Perustamisilmoitus sähköisesti tai paperisena
 • Ennakkoperintärekisteri, arvonlisäverorekisteri, tarvittaessa työnantajarekisteri, tyel ja yel
Узнать подробней
Mitä me tarjoamme?
Taloushallinto, palkanlaskenta ja työsuhdeasiat
Tilitoimistomme tarjoaa yrityksellesi yksilöllistä palvelua. Autamme yritystäsi sen jokaisessa vaiheessa, niin perustamisessa, kasvussa kuin myynnissä. Tilitoimistomme keskeisiä taloushallinnon palvelujamme ovat kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitus, palkanlaskenta, osto- ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen hoito.

Tarjoamme kattavat palkkahallinnon palvelut työsuhteen kaikissa vaiheissa. Palkkahallinnon prosessit koskevat kaikkia yrityksen työntekijöitä ja laadukas palkkahallinto on työtyytyväisyyden perusedellytys. Palkkahallintoon sisältyy palkanlaskennan ja -maksun lisäksi myös mm. sosiaaliturvaan liittyvien velvollisuuksien hoitaminen ja lakisääteisistä ilmoittamismenettelyistä huolehtiminen. Lisäksi neuvomme myös ennakkoperintään liittyvissä vero- ja työsuhdekysymyksissä.
Yrityksen perustaminen
Yrityksen perustaminen on iso päätös, joka sisältää myös riskejä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että tuo päätös saattaa myöhemmin osoittautua yhdeksi elämäsi parhaista. Jos olet jo päättänyt perustaa yrityksen tai vasta harkitset sitä, saavuit kummassakin tapauksessa oikeaan paikkaan.

Tilitoimisto tukea sinua yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Saat apua myös liiketoimintasuunnitelman laatimisessa tai arvioinnissa. Tilitoimiston asiantuntijamme tukevat sinua suunnitelman toteuttamisen aikana ja voit itse keskittyä liiketoimintaan. Perustamme yrityksen puolestasi ja huolehdimme, että kaikki asiapaperit ovat kunnossa.
Yrityskonsultointi ja veroneuvonta
Konsultoinnin tavoitteena on asiakasyrityksen liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ydintoiminnan kehittämisen, ajanhallinnan parantamisen ja toimintojen järkeistämisen tarkoituksena on saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä ja tehostaa liiketoimintaa.

Tarjoamme kattavasti veroneuvontaa ja veropalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ennakoiva, laadukas veroneuvonta säästää asiakkaalle sekä aikaa että euroja. Kokeneet veroasiantuntijamme keskittyvät asiakkaan tarpeisiin. Selvitämme, mikä on juuri Sinulle tai yrityksellesi se paras tapa toimia kussakin veroasiassa. Olemme täällä sinua varten, kun haluat minimoida verotukseen liittyvät riskit tai pohdit mahdollisuuksia verotuksen optimointiin.
Mitä me lupaamme?
Laadunvarmistus
Palvelut on pilkottu osioihin, joilla kaikilla on oma seuranta ja tarkastusmekanismi. Tilinpäätösten laatimisprosessi on standardoitu.
Jatkuva koko henkilöstön käsittävä koulutus on laadukkaan palvelun tae.
Säästät aika ja rahaa
Hoidamme talousasiat puolestasi ja voit keskittyä rauhassa omaan työhösi. Kirjanpitotehtävien lisäksi saat meiltä apua kaikissa palkanlaskenta ja veroneuvonta liittyvissä asioissa – voit aina kysyä neuvoa, kun sitä tarvitset
Liiketoimintaprosessijen seuranta
Liiketoimintaprosessien jatkuva kehittäminen on tärkeää yrityksille, jotta ne pystyvät parantamaan toimintansa laadukkuutta, vähentämään kustannuksia ja palvelemaan asiakkaitaan paremmin.
Miten me toimimme?
1
Jätä meille yhteydenottopyyntö
2
Asiantuntiamme ottavat sinuun yhteyttä
3
Teemme palvelukartoituksen
4
Henkilökuntamme suorittaa sovitut palvelut
Yhteystiedot
Voit jättää meille yhteydenottopyynnön helposti täyttämällä tämän lomakkeen. Pyynnön saatuamme otamme sinuun yhteyttä.
puh. +358 20 730 7090
puh. 020 730 7090
vladimir@debitcredit.fi
Haapaniemenkatu 11, 00530 Helsinki
Y-tunnus 2693996-4
Made on
Tilda