Meistä
Ota yhteyttä
Write Close
Close
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Mail
Phone
Debit Credit — on korkeatasoinen ja luotettava yhteistyökumppani yrityksen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Palvelemme yrityksiä paikkakunnasta riippumatta, myös globaalisti. Laaja osaaminen, ammattitaito ja hyvä palvelu ovat luoneet pohjan yrityksemme menestykselle. Toimintatapamme on tarkka ja asiakaskeskeinen. Palvelemme jokaista yritystä aina omana kokonaisuutenaan - Räätälöimme palvelutarpeet yrityksen toiveiden ja kustannusjärkevyyden mukaan. Toimimme pääasiassa sähköisiä kanavia käyttäen, sillä digitaaliset ratkaisut mahdollistavat ketterän ja tehokkaan asioinnin yrityksen, sekä tilitoimiston, että yrityksen sidosryhmien kanssa. Meille kumppaniyrityksen menestyminen on tärkeää!

Ammattitaitoiset ja asiantuntevat kirjanpitäjämme pitävät tilit luotettavasti ajan tasalla, mutta he myös keskustelevat, neuvovat ja opastavat. Tilitoimistomme ei ole siis vain lukuja, numeroita ja suorituksia, vaan me ymmärrämme, että ihminen haluaa ymmärrettävää palvelua toiselta ihmiseltä. Siksi meillä on jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen ja henkilökohtainen kohtelu, ystävällisyys, ripeys palvelussa sekä kokonaisuuden toimivuus.
Ymmärrettävää
Henkilökohtainen
Joustava
Ammattilainen
Tehokas
Ehkä paras tilitoimisto!

Tuotamme yrityksille kaiken kattavia taloushallinnon palveluita ajanmukaisella välineistöllä. Palvelujemme laadun takaamiseksi henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti. Pyrkimyksemme on pitää asiakkaat tyytyväisinä palveluihimme, ja jotta siinä onnistuisimme, on perustavoitteenamme kiireettä keskittyä palvelemaan vain yhtä asiakasta kerrallaan.
Yhteystiedot
Voit jättää meille yhteydenottopyynnön helposti täyttämällä tämän lomakkeen. Pyynnön saatuamme otamme sinuun yhteyttä.
puh. +358 20 730 7090
puh. 020 730 7090
vladimir@debitcredit.fi
Haapaniemenkatu 11, 00530 Helsinki
Y-tunnus 2693996-4
Made on
Tilda